Under två månader har jag rest runt halva

Under två månader har jag rest runt halva Mexiko tillsammans med min familj, upplevt pulserande städer, vita stränder, gröna skogar och berikande möten. Nu är jag tillbaka och det jag ser, är en vacker stad som mår bra men som kan må ännu bättre. Image

Segregationen växer och påverkar negativt många människors liv i större utsträckning än vad vi är beredda att se och acceptera. Det finns starka krafter som vill förminska oss till etniska subjekt och tar sig rätten att definiera oss utifrån vårt utseende, ursprung, sexualläggning eller området vi bor. Men vi kan välja att skapa en mänskligare och vackrare Göteborg eller leva under ett socialt underskott.

Samtidigt som Ernesto, en av grundarna av Reach och kraften bakom detta projekt, fortsätter på turné med Octagon crew, arbetar vi med att översätta projektet Staden är din till Engelska.  Jag vill tacka min mor Amparo och vän Anna Lundin för deras stora hjälp i detta arbete.

Daniel T.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s