Bland de Bästa

Ernesto Escobar,  en av grundarna till Reach och Octagon, är utvald bland de fyra bästa dansare för att representera Sverige i Red Bull BC ONE Nordic Cypher på KPH Volume i Köpenhamn. Läs hela intervjun på Kingsize magazine.

“Jag har dansat sedan jag var 15 år. Jag är uppväxt i Hammarkullen som under min uppväxt var typ hiphopens Mecka i Göteborg. Hammar Hill B-boys var breakgruppen som var väldigt stora och vann många tävlingar, vilka jag träffade mycket på fritidsgården och på så sätt blev breaking väldigt lättillgängligt…”

Kingsizemagazine.se

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s