Vi tackar Ung & Skapande!

Vi tackar Ung & Skapande för allt stöd och sponsors kontakt inför Nordic Mashdown. Är du mellan 12 och 26 år och kreativ? Om svaret är JA, så borde du tar dig ner till Röda sten och besöka Ung & Skapande. Mer info om U&S: Saknar du en plats där du får arbeta med fritt skapande utifrån egna idéer? Vill du vara med på inspirerade och nytänkande workshops? Då är du välkommen till Ung & Skapande – din mötesplats på Röda Sten konsthall. Där det mesta är möjligt och där du skapar utifrån din egen nivå.

Ung & Skapande riktar sig till dig som är mellan 12-26 år. Tillsammans kan vi skapa fler tillfällen att uppleva och skapa konst, kultur, möten och arrangemang i Röda Sten konsthall och i Röda Stenområdet. Vi har verksamhet året runt. Besök Ung & Skapande på Facebook eller Aktuella program för mer information om vad som är pågång!

Att delta är kostnadsfritt!

ONSDAGSGRUPPEN

En öppen ateljé för dig som vill fördjupa dig i ditt eget skapande! Vi ses en gång i veckan och tar tillsammans fram en plan för hur hösten skall se ut. I onsdagsgruppen träffar du likasinnade och får massor av inspiration. Du utgår från din egen nivå och du behöver inga förkunskaper. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle.

Start: Onsdagen den 18 september (Det går bra att komma in senare under terminen!)
Tid: Kl 17.30-20
Tillfällen: 12 st onsdagar (ej v 44, höstlovet)
För vem: För dig mellan 12 och 26 år
Kostnad: Gratis! Begränsat antal platser
Anmälan: Anmäl dig till Angelica Olsson, konstnär och konstpedagog
E-post: ao@rodastenkonsthall.se
Telefon: 031 – 12 08 46
HELGWORKSHOPS

På helgerna är Verkstan öppen både för fritt skapande och för workshops. Workshopsen ges kl 13-16. Kom i tid för att få plats! Verkstan är öppen kl 12-17 för dig som vill arbeta på egen hand. Här möter du Angelica, Björn och Daniel, tre konstnärer som inspirerar och ger tips. Under aktuella program hittar du höstens alla workshops!

Start: 7 september
Tid: Öppen ateljé kl 12-17, workshop kl 13-16
För vem: För dig mellan 12 och 26 år
Kostnad: Gratis!
Anmälan: Ingen anmälan behövs, du kommer till de tillfällen du själv vill

20130926-161100.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s