EKTA

Ekta är en av våra favorit artister och absolut en av mest intressanta i Sverige idag. Ekta är högst aktuellt just nu med sitt bidrag i  konstbiennalen Artmossphere  i Moskva, Ryssland och med sitt bidrag  i Street art festivalen No Limits Borås. För några år sedan den världskända tidskriften Juxtapoz gjorde en av de bästa intervju med honom som vi har läst  och därför delar vi denna intervju med er (http://www.juxtapoz.com/current/interview-with-ekta).

5240261587_913c68f404_z

Ung & Skapande kommer att bjuda på en tredagars workshop med Ekta under höstlovet. Vi i Staden är Din rekommenderar till alla er mellan 12 och 19 som har ett intresse för konst att inte missa denna chans. Anmäl dig nu! på https://www.facebook.com/events/846231652067967/

Höstlovet vecka 44, måndag-onsdag kl 13-16

Under tre intensiva dagar får du arbeta med graffiti i olika former! Du kommer bland annat få skissa och måla utomhus med rollers och sprayfärg, tillsammans med andra och på egen hand. Under dagarna kommer du också få en inblick i olika stilar och få veta lite mer kring graffitins historia.

Kursledare: Daniel ”EKTA” Götesson
Plats: Röda Sten Konsthall (Ung & Skapande!)
Ålder: För dig 12-19 år.
Anmälan: Via e-post till Angelica Olsson, ao@rodastenkonsthall.se eller telefon 031-12 08 46.

Anmäl dig med namn, ålder och telefonnummer. OBS! Du skall kunna delta vid alla tre tillfällen. Vi har ej drop in!

Kursen är kostnadsfri!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s