Animal Battle- 2 okt på Frilagret

10476339_10152437850414141_1071948765752654139_o Vår organisation Reach Sweden (som står bakom projektet Staden är Din) tillsammans med Frilagret och KulturATOM presenterar ANIMAL BATTLE den 2 oktober, nu på torsdag

17:00 Workshop för nybörjare med Bboy Escobar

18:00-22:00 Animal Battle 1VS1 Breaking

Anmälan: Skriv upp er här på event loggen https://www.facebook.com/events/280608888803643/ Eller så kan du göra det på plats! Men vi har MAX 16 platser! ANMÄL ER NUUUUUU!!:)

Plats: Frilagret, Heurlins plats 1 Entre: Kostnadsfritt men vi kommer bedriva insamlingar till Världsnaturfonden, så ta med cashen:) Koncept och syfte: ATT HA KUL! samt hitta nya vägar att freestyla med hjälp av djur som inspiration. Varje battle kommer få tilldelat ett utrotningshotat djur som ska användas som inspiration när man dansar. Den dansare som bäst lyckas anamma djuret och dansen vinner battlen. Vi vill på detta sätt även upplysa om de utrotningshotade djurs situation och kommer lägga upp info om det runt om i lokalen. Insamlingar till förmån för världsnaturfonden! Domare: Chewie- Octagon crew Rabi- Ultimate bboys Abe-1 Style Warriors/ Twisted Feet Dj: TBA Priser: 2 biobiljetter, mer priser är på gång:) Workshop: Vill du lära dig breaka? kl 17:00 kommer vi ha en workshop för nybörjare. Ta med era vänner!!! Bjud in dom!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s