Vi breakar sönder stadens segregationsmurar

Efter två års hårt arbete sätter nu äntligen Staden är Din igång på riktigt. Den 7 mars invigs projektet på Frilagret i Göteborg med ett internationellt breakdance event som tar jämställdhet och mångfald på allvar med både lokala, nationella och internationella inbjudna dansare

“Vi breakar sönder stadens segregationsmurar, karatesparkar på fördomar och knäar sönder rasism”

cropped-10550980_10152763208824141_4258990313493330906_n.jpgDörrarna kommer att öppnas 17.00 och evenemanget kommer att pågå till 22.00. Inför eventet har 8 dansare, 4 tjejer och 4 killar, bjudits in från Sverige, Holland, Litauen, Bulgarien och Storbritannien för att göra upp i en 1 mot 1 battle. Alla har möjlighet att ställa upp i tävlingen och kvala sig in för att möta de inbjudna. Musik för kvällen står ingen mindre än DJ Jebel från Belgien. Inträde för eventet är 50 kronor och gratis för alla tävlande.

BE THERE or BE SQUARE…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s