Official trailer release!!!!

Staden är Din har funnits som aktivt initiativ sedan februari 2015. Trots att vi har väldigt få ekonomiska medel och jobbar mest ideellt är vi glada att förmedla att under våra tre första månader har vi lyckats nå 765 personer totalt (441 tjejer och 324 killar) och tagit till Sverige 9 internationella gäster från hela Europa. Tack ni alla som kommer till våra öppna träningar, workshops, föreläsningar och evenemang.

Stor shout out till Johan aka b boy Energy flow från Wize Guyz och Anna Malmer från Fuse Fam crew som har slitit hårt och kämpat som pantrarna bredvid oss för att hålla Staden är Din vid liv. Vi vill också tacka Interkulturella projektstöd från Göteborgs stad och alla våra partners: KulturAtom, Devote och Bilda. Stort tack också och en Big Shout out Till T-shirts store, N-store och Frilagret som sponsrade vår Kick Off event.

Som tack för allt detta släpper vi idag vår officiella trailern för att påminna oss och alla andra vad vi står för och som ett minne av Staden är Din kick off som lyckades att  riva ner stadsdelarnas segregationsmurar åtminstone under en kväll. Glöm aldrig Staden är Din!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s