Om oss

Staden är Din Crew

Vi tror på förändringskraften som finns hos urbana uttryck som ett kommunikationsverktyg som skapar nya möten och vidgar vyer. I vårt arbete väljer vi att ha fokus på emotioner, upplevelser och socialt ansvar för att vi är övertygade att det finns få saker som är mer värda att satsa på än på ett mänskligare Göteborg för alla.

Ernesto Escobar- Projektledare- Breaking instruktör och grundare till Staden är Din

Ernesto är en av grundarna till hiphop-kollektivet Octagon crew som bland annat är trefaldiga skandinaviska breakdance-mästare 2006, 2008 och 2009. Utbildad som Internationell kulturprojektledare och har sedan 15 års ålder gjort evenamang/projekt och är idag en av Sveriges flitigaste Jam/battle arrangörer.

Daniel Terres Projektledare och grundare till Staden är Din

Daniel har en filosofie kandidatexamen i pedagogik inom ungdoms- och missbruksvård och har arbetat med ungdomar i utsatta områden i länder som Sverige, Brasilien och Mexico i över 7 år. Mellan 2013 och 2015 arbetade han som utredare i ett samverkansprojekt mellan Trygg vacker stad och kulturförvaltningen gällande stadens arbete med graffitifrågan. Under 2015 arbetade han som programsamordnare på Frilagret Kulturhuset. För nuvarande arbetar Daniel som projektledare på Urban Konst, Göteborgs stads kulturförvaltning.

Anna MalmerFolkhälsovetare

Anna har studerat det folkhälsovetenskapliga programmet på Göteborgs universitet och utbildar sig till internationell projektledare på Kulturverkstan i Göteborg.. Anna är också dansare och är en del av dansgruppen Fuse Fam, som kombinerar Hiphop med Kizomba.

Johan LundinProjektledare och Breaking instruktör

Johan är en av grundarna till den nybildade break-gruppen Wize Guyz som har sitt fäste i Malmö. Han är bland annat trefaldig svensk mästare (2009,2011 och 2012) tillsammans med gruppen De La Kings och svensk mästare solo kategori (2015). Under 2015 blev Johan uttagen till break-tävlingen Redbull Bc One i Sverige samt till ett Allstar Team som tävlade i USA och representera Sverige. Johan är utbildad internationell projektledare på Kulturverkstan i Göteborg.

11947661_10153021925221516_7966039975134539435_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s